Horse instructors

email

Dressuurlessen en training op maat

Horse instructors Dressuurlessen en training op maat
Features
Country: Belgium 
Price: € 40 
Placed by:belindag
Company:Belinda Gryspeerdt Equestrian Arts
Site:http://www.belindagryspeerdt.com
Phone:0470019077
Creation date:13-2-2021
Send E-mail
Description
Vanaf vandaag kun je bij mij terecht voor lessen op maat en het trainen van je paard!

Even een woordje over mezelf:
Ik ben een gedreven dressuur amazone met een passie voor het klassieke werk.

Bij mij kan je terecht voor lessen op maat voor je dagelijkse trainingen of begeleiding op wedstrijd. Tijdens de lessen focus ik me vooral op de klassieke dressuur. Dit wil zeggen dat ik ook belang hecht aan de zit en inwerkingen. Eveneens ben ik gespecialiseerd in het trainen van bitloos en neck rope naast de standaard bitten en stang en trens. Als je graag met Bare Back pad rijdt ben je ook zeker welkom! Hiernaast kijk ik ook om het paard te gymnastiseren zodat hij/zij nog lang mag genieten van de sport. Mijn motto is dat alles z'n tijd nodig heeft en een solide basis een must is. Mijn einddoel is dat je een hecht team vormt met je paard en je je beoogde doelen behaald.

Ook kan je je paard met de grootste zorg door mij laten trainen tot het gewenste niveau. Door mijn Bachelor Dierenzorg/ Dierenartsassistent en jarenlange ervaring met verschillende rassen van elk niveau kan je je paard met een gerust hart door mij laten rijden.

Als je een lesje wil inplannen, nog vragen hebt of de mogelijkheden wil bespreken, stuur mij gerust via persoonlijk bericht of via mijn andere kanalen.

www.belindagryspeerdt.com
0032 470 01 90 77
Of via mijn Facebook en Instagram kanalen