Horse instructors

email

Gemotiveerde manege instructrice aangeboden

Horse instructors Gemotiveerde manege instructrice aangeboden
Features
Country: Netherlands 
Price: Negotiable 
Placed by:Chamion
Place:Lelystad
Creation date:24-11-2016
Send E-mail
Description
De opleiding die ik heb gevolgd is Paardenhouderij Management en allround medewerker. Dit heb ik gevolgd in Zwolle aan AOC de Groene Welle. Tijdens mijn stages trok het werken op een manege en het lesgeven mij het meest. Daarom heb ik mij hierop gespecialiseerd door op verschillende manege bedrijven stage te lopen. Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om de ORUN basis instructeurs opleiding te volgen. Deze heb ik met succes afgesloten.

Tijdens mijn stages en werkervaringen werd mijn flexibiliteit en inzet altijd positief beoordeeld. Ik wil altijd helpen als dit nodig is. Of dit nu vroeg in de ochtend was of tot laat in de avond doorwerken. Het is allemaal geen probleem. Ik zie het werk liggen en ik kan er naar handelen. Kan goed werken in teamverband, en ook zelfstandig meedraaien in het bedrijf. Ben altijd vrolijk. Voor contact met collega's, klanten en leveranciers draai ik mijn hand niet om, blijf altijd vriendelijk en geduldig. Nieuwe dingen leren is voor mij geen probleem, ben altijd bereid mijn kennis te vergroten.

Het lesgeven doe ik zowel aan kinderen en volwassen. Ik geef zowel les aan mensen die voor het eerste op hun paard of pony stappen tot niveau F14/15 (L/M) Ik vind het contact met de klant erg belangrijk en wil dat ze vooral het idee hebben veel plezier te hebben gehad tijdens hun les, maar daarnaast ook veel hebben geleerd in de les. Ik neem eigenlijk altijd houding van ruiter en de manier waarop de hulpen worden gegeven mee in mijn lessen. Wedstrijdgericht (FNRS) lesgeven is geen probleem, heb zelf jarenlang wedstrijden gereden en ook veel geholpen met schrijven voor de FNRS-jury. Ik heb in de planning staan om zelf een jurydiploma te behalen.

Voorkeur parttime functie.
Kan per direct beginnen.