Dressage pony for sale

email

Multi gedisciplineerde pony.

Dressage pony for sale Multi gedisciplineerde pony.
Features
Country: Belgium 
Age: 8 Year
Gender: Gelding 
Level:
Breed: Other 
Colour: Bay 
Price: € 9.500 
Placed by:thmsvc01
Creation date:17-10-2018
Send E-mail
Description
Zeer aansprekende 8jr dressuur ruin met een even prachtige binnenkant. van populaire elite dressuurponyhengst "FS Don't Worry"

Makkelijk te ijdn 8 jarige ruin uit sportstam. Super bewegen! Hij is werkelijk een schatje. Hij is hier superbraaf in de omgang en onder de ruiter pakt hij het werk nuchter en met veel vertrouwen op. Leo heeft geen stalgebreken of ongewenst gedrag

Leo is een belofte voor de toekomst, voor zowel diverse takken van de sport als de recreatie, omdat hij hier lekker nuchter en cool is. Hij heeft 3 hele goede gangen met veel ruimte. Hij is kerngezond en totaal vrij van gebreken. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

Is nooit ziek geweest, is altijd netjes ingeënt, ontwormd. Een gezonde pony. Leo is kortgeleden klinisch en röntgenologisch volledig goedgekeurd. Rapport en foto??s zijn aanwezig.

Hij heeft een goede stamboom van FS Don't Worry x Irasir X Iroko. Hij is geboren 16 December 2010 en in bezit van een paspoort. Hij is nu ca. 1.49m hoog en prachtig van bouw, barok en toch chique.

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door jouw verzekeraar wordt opgenomen.

Reden van verkoop: overgang naar de paarden.

Video op aanvraag per Email of whatssapp beschikbaar

Alleen bij serieuze interesse.

Advanced pedigree

Sir FS LEONARDO IX Sir Not specified Sir Not specified
Mare Not specified
Mare Not specified Sir Not specified
Mare Not specified
Mare WINDRUFF IROSSINE Sir Not specified Sir Not specified
Mare Not specified
Mare Not specified Sir Not specified
Mare Not specified