Jumping pony

email

Showjumping pony / Hunterpony

Jumping pony Showjumping pony / Hunterpony
Features
Country: Netherlands 
Age: 5 Year
Gender: Mare 
Level:
Breed: Other 
Colour: Palomino 
Price: On demand 
Placed by:Damaris
Place:Goes
Phone:0031653152792
Creation date:24-2-2020
Send E-mail
Description
YOUTUBE: https:www.youtube.com/watch?v=fF1ntzeC4ZA

Prachtige talentvolle en supergefokte 5 jarige (wordt 6 dit jaar) Silver Dapple Palomino Welsh merrie te koop aangeboden van 135.5 hoog. (officieel gemeten) Dochter van Hilin Winchester die naar Amerika is verkocht als Hunterpony .Veel potentie voor springen en dressuur, loopt momenteel L springen met winstpunten. Heeft FNRS gesprongen op M niveau (dubbel foutloos, 1e prijs). Dressuurmatig niveau L met winstpunten maar klaar voor het M. Eventing niveau B/L met wedstrijdervaring (vind erg leuk, kijkt nerens naar, springt alles) Is er even uit geweest vanwege een veulen wat nu al een aantal maanden afgespeend is. Na haar veulen alweer prachtige prijzen gewonnen.

Wanneer ze weet dat ze geen barrage moet rijden en op minder brok staat heel makkelijk als hunterpony rond te rijden, super relaxed en ontspannen in mooie dressuurmatige lijnen.

Ze bezit drie hele mooie gangen met extra beweging en is super makkelijk nageeflijk te rijden (fijn in haar mond). Springen vind ze heel leuk en wordt dan ook een beetje enthousiast maar zal nooit een stap verkeerd zetten. Omdat ze heel zacht is in haar mond is ze makkelijk door een klein ruitertje rond te sturen. Daarnaast is ze makkelijk bij te sturen met voer. Op wedstrijd is ze nergens van onder de indruk en kijkt ze nergens naar. Ze vindt het super leuk om mee te gaan naar het (eventing) bos en strand en gaat ook makkelijk het water in. Ook op buitenrit kijkt ze nergens naar en groot verkeer is geen probleem. Altijd braaf met trailerladen, bij de hoefsmid en met scheren.

Aan haar merrieveulen heeft ze haar kleur, geweldige (sport)karakter en extra beweging meegegeven, naast een sportcarrière is het ook zeker de moeite waard om er in de toekomst nog een veulen mee te fokken.

Deze pony staat nog volop in training en gaat elke weekend mee naar de wedstrijden (Springen, Eventing en Dressuur) Hele leuke baraggepony die heel kort wendbaar is en makkelijk kan schakelen. Daarnaast oo

Advanced pedigree

Sir Hilin Winchester Sir Not specified Sir Not specified
Mare Not specified
Mare Not specified Sir Not specified
Mare Not specified
Mare Kortehoeve's Alexand Sir Wildzang's Sundancer Sir Not specified
Mare Not specified
Mare Not specified Sir Not specified
Mare Not specified