Jumping pony

email

Super ervaren D spring/ eventingpony (Z spr, M eventing)

Jumping pony Super ervaren D spring/ eventingpony (Z spr, M eventing)
Features
Country: Netherlands 
Age: 14 Year
Gender: Mare 
Level:
Breed: Other 
Colour: Chestnut 
Price: Negotiable 
Placed by:Mayra
Site:https://www.youtube.com/channel/UC2ujDART77xOY62gu9756Ew?view_as=subscriber
Place:Nieuwveen
Phone:0613466703
Creation date:15-10-2018
Send E-mail
Description
Te koop/ for sale

Ervaren eventing/ springpony

Sacha is een 14-jarige D pony merrie van 1.45.
Ze is Z springen en M eventing, maar kan zeker in de eventing nog verder komen. In de reguliere dressuur is ze L1, maar in de eventingdressuur heeft ze L2 proeven gelopen en ze beheerst alle skills voor de internationale eventingproeven. In de cross voelt ze heel safe aan en heeft er echt plezier in. Trainers zijn altijd weg van haar instelling. Ze wil echt naar de overkant en laat zich ondertussen fijn rijden. Ze is geen drammer en maakt zich niet sterk, ze blijft altijd goed te rijden en een constant tempo lopen. Het is een echte sportpony, geen beginnerspony, er zit wel pit in. In de omgang is ze heel braaf en rustig, ze is makkelijk bij de hoefsmid en gaat aan een los touwtje de trailer in. Ook braaf op buitenrit, zowel alleen als in een groep.

Kortom, de ideale leermeester voor iemand die verder de sport in wil, ze is zeer ervaren, vaak op concours geweest en zeer betrouwbaar en makkelijk in de omgang en in het parcours.

Gaat weg wegens bereiken 18-jarige leeftijd amazone. Gaat alleen naar een goed tehuis.
Interesse of vragen? 0613466703
Ik ben niet altijd bereikbaar ivm studie, maar proberen kan altijd en als ik niet opneem stuur dan een appje of smsje en dan bel ik terug!