Horse instructors

email

paardrijles* zadelmak maken* doorrijden* begeleiding (her)opvoeding

Horse instructors paardrijles* zadelmak maken* doorrijden* begeleiding (her)opvoeding
Features
Country: Netherlands 
Placed by:Nummie
Place:Enschede
Creation date:15-1-2021
Send E-mail
Description
Paardrijles en overige begeleiding aangeboden omgeving Enschede/Hengelo

Ik heb nog een aantal plekken vrij om paardrijles te geven of te helpen met het inrijden, doorrijden, zadelmak maken of (her)opvoeden van (jonge) paarden en/of pony's.

Voor de ruiter met eigen paard/pony of bijrijdpaard/pony. 1 op 1 begeleiding op eigen tempo en niveau.

Afhankelijk van je ervaring leer je bij mij in de lessen op een ontspannen en laagdrempelige manier omgaan met jouw paard, poetsen, zadelen, de uitrusting, het naverzorgen en rijden (dressuur en/of springen) of longeren.

Hierbij kun je ook denken aan begeleiding bij de basisopvoeding van jouw (jonge) paard, het braaf meelopen aan de hand, rustig stilstaan op de poetsplaats of bijvoorbeeld longeren of verkeersmak maken.

Afhankelijk van de leeftijd zullen de lessen spelenderwijs zijn, bijvoorbeeld voor bixie ruitertjes of meer intensief bij ervarener ruiters. Ik begin altijd bij de basis en kijk per les hoe het gaat. Voor beginners zijn er eerst lessen aan de longe, waarin wordt gewerkt aan het vertrouwen tussen ruiter/paard, houding en balans.

Ik heb ervaring met jongere kinderen en beginnende ruiters. Maar ook met ruiters die na een langere pauze het rijden weer willen oppakken of ervaren ruiters die hun angst willen overwinnen.

Ben je op zoek naar een fijne, ontspannen les waar je een lach van op je gezicht krijgt?
Loop je tegen bepaalde dingen aan tijdens het rijden of bij de omgang met jouw paard?
Of zoek je begeleiding bij het zadelmak maken, verkeersmak maken of doorrijden van jouw paard of pony? Dan help ik je graag.

Voor vragen en prijzen stuur gerust een berichtje.